Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Poszukując Prawdy~ Gra Mayi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
AutorWiadomość
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

Liczba postów : 162
Na forum od : 27/03/2013

Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:31 pm

-Brawo Aipom świetnie ci idzie.Byle tak dalej.Powiedziałam do mojej Aipom. Również co jakiś czas zerkam na Marco.Dziwnie się czuje gdy tak na mnie patrzy.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

Liczba postów : 514
Na forum od : 18/03/2013

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:36 pm

Wiesz że znam inne ruchy niż Scratch i Focus Punch co nie? Twój własny pokemon ochrzania cię podczas walki usłyszałaś tylko stłumiony chichot Marco który nie chciał cię urazić. Wurmple dalej nie miał szans w walce z Aipom choć teraz udało mu się wyprowadzić kilka udanych ataków Poison Sting.
-Aipom 46% --speed -poison
-Wurmple 11%
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:38 pm

-Wiem o tym ale skoro nie podoba Ci się mój styl walki to sama wydawaj sobie polecenia. Powiedziałam i usiadłam pod jakimś drzewem.Humor mi sie pogorszył.Musiała popsuć tak fajną chwilę?Myślałam sobie
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:44 pm

-Nie fochaj sie ale non stop atakowanie jednym ruchem robi się nudne w taki sposób nie wygramy trudniejszych walk.
Teraz Aipom znalazła się w tarapatach Wurmple przeszedł do ofensywy i zalał Aipom falą ataków String Shot oraz Poison Sting.
-Mayu pomóż jej nie zależnie czy trener i pokemon nie dogadują się to i ak trener nie powinien zostawiać pokemona samemu sobie.

-Aipom 29 % ---Speed -Poision
-Wurmple 11%
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:47 pm

-Echh zasyp go piaskiem używając Sand-Attack następnie użyj Tail Whip a na koniec Scratch.Dasz radę mała.Powiedziałam oglądając walkę mojej starterki i Wurmpla. Przygotowałam już Pokeballa .Już nie mogłam się doczekać aż złapie Wurmpla.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:50 pm

Osłabienie obrony Wurmpla wystarczyło by Scratch zakończyło walkę wurmple padł a ty zdobywasz szanse na nowego pokemona.

-Aipon 26% ---Speed -Poison
-Wurmple 0%
Aipon + 1,1 lvl
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:53 pm

Rzuciłam pokeballem w Wurmpla a na mojej twarzy pojawił się piękny uśmiech.Cieszyłam się że wygraliśmy tą walkę.Pogłaskałam Aipom w nagrodę. -Świetnie Ci poszło.Powiedziałam do Aipom. Czekam aż Wurmple się złapie.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 4:59 pm

-Walka poszła w miarę ławo ale następnym razem pomyśl zanim mnie zostawisz samą. Twój pokemon był za tamten numer zły na ciebie, na twoje szczęście Wurmple złapał się a ty zyskałaś nowego towarzysza.
-Gratulacje ze złapania swojego pierwszego pokemona teraz będzie lepiej jak udamy się do centrum pokemon by wyleczyć twoje pokemony jak ktoś nas zaatakuje ja sie nim zajmę.
Marco ruszył w stronę miasta i wyciągnął do ciebie dłoń.
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 5:01 pm

-Ok ok mała ale następnym razem nie krytykuj mojego stylu walki.Powiedziałam wzięłam ją na ręce i z uśmiechem na twarzy szłam obok Marco do kolejnego miasta.Miałam nadzieje że zaprzyjaźnię się z nowym pokemonem.Spodobał mi się jego Charakter.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 3:55 am

Aipom przytakneła i wskoczyła ci na ramie. Marco zaprowadził was prosto do centrum pokemon gdzie mogłaś wyleczyć swoje pokemony.
-Centrum mamy za sobą to co teraz robimy, słyszałem że niedługo ma się tu odbyć festiwal. Może zostaniemy?
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 9:25 am

Weszliśmy do Centrum Pokemon i poprosiłam siostre Joy by uleczyła moje obydwa pokemony. Po chwili odebrałam je całe i zdrowe. Wyszłam na zewnątrz z Marco i Aipom. -Festiwal? Fajnie. Z chęcią zostanę na nim. Powiedziałam do Marco.-Pójdę teraz na jakąś łąkę by pobyć trochę czasu z Aipom i Wurmle, idziesz z nami? Zapytałam chłopaka rozgladając się za jakąś łąką.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 1:32 pm

-Muszę coś załatwić ,popytam też o ten festiwal kiedy się odbędzie złapie was później, a i łąka jest w tamtą stronę.
Wskazał ci kierunek palcem po czym wmieszał się w tłum zwiedzających miasto ty zaś mogłaś pójść we wskazany kierunek lub poszwędać się po miescie.
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 1:42 pm

-Ok dzięki. Powiedziałam i poszłam z Aipom siedzącą mi na ramieniu na lakę. Na miejscu usiadłam na trawie i wypuściłam ten Wurmpla. -Hej Wurmple. Świetnie walczyłeś. Jestem Twoją trenerką a to jest Aipom. Mam nadzieje że się zaprzyjaźnimy. Powiedziałam do poke-robaczka z uśmiechem,
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 1:50 pm

Twój Wurmple pokiwał główką mogło to znaczyć że też ma taką nadzieję. Przez chwilę bawiliście się sami na polance ale na wasze nie szczęście dość szybko przestaliście być sami na polance. Przyczepili się do was jacyś dziwni trenerzy.
-Hej mała chcesz powalczyć stawką będą nasze pokemony zwycięzca bierze wszystko a przegrany spada.
Było ich trzech więc ucieczka graniczyła z cudem a stawiając takie warunki musieli posiadać naprawdę silne pokemony.
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 1:54 pm

Prychnęłam jak rozjuszona kotka gdy usłyszałam słowa chłopaków.Wstałam biorąc na ręce moje kochane pokemony. -Ogarnijcie się. Skoro w razie przegranej jesteście zdolni oddać swoje pokemony to ich po prostu nie szanujecie. Żal mi was. Powiedziałam spokojnie do chłopaków i odeszłam od nich.Zaczęłam szukać Marco.Echh znów mi popsuto humor.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:08 pm

-My nie oddamy poków to ty nam masz oddać swoje. Dwóch pozostałych odcieło ci drogę ucieczki najprawdopodobniej był to gang który kradnie pokemony. Nie zostałaś osaczona na długo po chwili w stronę okupantów poleciały różne ataki z różnych stron, gdy kurz opadł zauważyłaś 6 pokemonów i Marco.
-Tacy cwani że atakujecie bezbronną dziewczynę może to zemną chcecie powalczyć jak nie to jazda mi stąd.
Gang dał w długą widać było że jeden z nich zlał się w spodnie.
-Jesteś cała?
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:13 pm

Gdy zobaczyłam kurz pomyślałam: Co się dzieje? Zaczęłam kaszleć a po chwili kurz opadł i zobaczyłam Marco.-Aż taka bezbronna to nie byłam ale dzięki za pomoc. Powiedziałam i uśmiechnęłam się do chłopaka. -I co? Dowiedziałeś się czegoś w sprawie tego festiwalu? Zapytałam Marco idąc obok niego do centrum miasta.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:19 pm

-Oj byłaś, wiem co to za goście zmusiliby cię do walki a mają dość silne pokemony. Festiwal odbędzie się za dwa dni, załatwiłem nam nocleg ale niestety Franki miał tylko jeden pokój więc jak ci to przeszkadza to poszukam czegoś innego.
Szliście do miasta w kierunku jakiegoś bogatego hotelu to pewnie tam znajdował się ten cały Franki i jego pokój.
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:21 pm

-Ehhhh i tak dzięki za pomoc. Powiedziałam idąc obok niego do tego hotelu.-Nie no nie ma sprawy. Ale mam nadzieje że są osobne łóżka tak? Zapytałam chłopaka z obawą.On chyba się we mnie zakochał.Myślałam sobie w mojej głowie.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:29 pm

Nie musisz dziękować potrzebowałaś pomocy to ją dostałaś. Nie mam pojęcia jaki pokój Franki miał pod ręką przekonamy się na górze. A i mam pytanie wiesz co można dać narzeczonej na prezent? Bo ja nie mam pojęcia co lubią dziewczyny.
Znaleźliście się w hotelowym holu sam budynek z zewnątrz wyglądał na ogromny ale w środku to panował istny przepych jaskrawe kolory oraz bogate zdobienia.
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:34 pm

-Prezent? Ehmmm no nie wiem, może jakąś biżuterie? Pierścionki, kolczyki.Duży wybór.A co? Masz narzeczoną?Zapytałam chłopaka. Ukazuję się mój ciekawski charakterek..Rozejrzałam się po pomieszczeniu. -Ech jak ja nie lubię takich pomieszczeń. Wolałabym skromny domek.Myślałam rozglądając się.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:49 pm

-Szkoda że ona nie przepada za takimi rzeczami. Tak mam niestety przynajmniej to porządna dziewczyna. Chłopak odpowiedział na twoje pytania po czym podszedł do was jakiś gość w garniaku.Wręczył Marco klucz.
-Marco pokój jest na drugim piętrze 23 to był jedyny wolny pokój jaki mam więc wybacz że taki kiepski dostałeś ale nikt nie będzie wam przeszkadzał więc możecie śmiało robić co wam się żywnie podoba.
-Dzięki Franki i co masz na myśli mówiąc co nam się podoba.

Mężczyzna nie odpowiedział oddalił się tylko dziwnie się uśmiechając.
-Czasem nie rozumiem tego gościa. To co idziemy zobaczy co dostaliśmy?
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:55 pm

-No to może daj jej jakiegoś pluszowego misia? Zasugerowałam.Po słowach tego w garniaku popatrzyłam na Marco zdziwiona.O co mu chodzi?Pomyslałam.-Jasne chodźmy. Powiedziałam i poszliśmy.-A tak w ogóle nie jesteś za młody na narzeczoną?Zapytałam chłopaka .
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 3:11 pm

-W sumie chyba coś wspominała że lubi maskotki, dzięki za pomoc.
Chłopak uśmiechnął się serdecznie do ciebie i poszliście na drugie piętro, gdy chłopak usłyszał twoje pytanie nie wiedział jak na nie odpowiedzieć ale po chwili dostałaś swoją odpowieć.
-Przecież nie muszę się od razu z nią żenić więc wychodzi na to że nie nie jestem za młody.
Pokój w którym mieliście nocować dwie noce okazał się być skromnym pokoikiem bez większych dekoracji ale na wasze nieszczęście było tylko jedno łóżko.
-Śpie na podłodze.
Powrót do góry Go down
Majusia13
Feel like Rattata
Majusia13

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 3:15 pm

-Nie ma sprawy.Powiedziałam .Gdy weszliśmy do pokoju uśmiechnęłam się gdy obejrzałam nasz pokój.-Jak chcesz.Powiedziałam do chłopaka.Otworzyłam okno i usiadłam na parapecie.Popatrzyłam na chłopaka.Miałam ochotę coś powiedzieć i nawet otwierałam usta ale się powstrzymałam.Patrzyłam przez okno.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poszukując Prawdy~ Gra Mayi   Poszukując Prawdy~ Gra Mayi - Page 4 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Poszukując Prawdy~ Gra Mayi
Powrót do góry 
Strona 4 z 12Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Boxik Mayi

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage! ::  :: << Mistrzowie Rozgrywek >> :: Bez Mistrza Gry-
Skocz do: