Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Być jak James Bond

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AutorWiadomość
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

Liczba postów : 426
Na forum od : 18/03/2013

Być jak James Bond - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 4:39 am

wylapuje dzwiek? szepnelam do chlopaka po czym powiedzialam na glos jeszcze ciszy nie bylo. Dalo sie slyszec warkot z mojego gardla. Wstalam i dalam chlopakowi jeszcze jednego buziaka i wyszeptalam "dobranoc" po czym postanowilam isc do swojego pokoju.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

Liczba postów : 514

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 4:45 am

Jak mam być szczery to jest 9 03 więc już cisza nocna jest. Chłopak też ci powiedział dobranoc i się położył. Gdy tylko weszłaś do pokoju światła w reszcie mieszkania zgasły jedynie twój pokój był teraz oświetlony.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 12:26 pm

oj tam. 3 minuty... mruknelam. Polozylam sie na lozku i zaczelam czytac ksiazke i sluchalam muzki. To mi pomaga zasnac.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 12:39 pm

Usnęłaś dość szybko choć to nie była pomoc ze strony czytania. Ocknełaś się z dość dużym guzem na głowie a obok leżała książka lecz nie ta którą zabrałaś do czytania. Gdy wyszłaś z pokoju poczułaś zapach smażonych jajek na bekonie.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 12:42 pm

Gdy dotknelam glowy syknelam i rozejrzalam sie. Nie pasowala mi ksiazka ktora lezala obok. Gdy wstalam wydarlam sie Co jest kurwa grane? Marcus!. Leb mnie nawalal takze balam sie wstac. Jak wyczulam smazony bekon skrzywilam sie. Nie nawidze go.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 12:51 pm

Chłopak gdy tylko usłyszał twoje wrzeszczenie przyszedł sprawdzić co ci jest. Co jest? Krzyczysz na pół akademika. Zrobiłem śniadanie mam nadzieje że lubisz kanapki z nutellą. Zrobiłem też jajka na bekonie ale obstawiam że nie lubisz bekonu. Ból głowy nie był straszny póki nie dotykałaś miejsca zetknięcia twojej czaszki z książką.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 12:54 pm

Kto mi przyjebal w glowe? warcze gdy chlopak juz przyszedl... nutelli tez nie lubie. odparlam pokazujac mu ksiazke nia prawdopodobnie dostalam. A ja bralam calkiem inna ksiaze do lozka.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 1:15 pm

Chłopakowi nie podobały się twoje oskarżenia przez co nie odzywał się do ciebie a tylko wskazał palcem nad twoje łóżko i wyszedł zjeść śniadanie. Nad twoim łóżkiem znajdowała się pólka z książkami najwyraźniej jedna z nich spadła ci na głowe.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 1:23 pm

Jasne. Najlepiej sie obrazic... Przeciez nie ciebie oskarzam... wnerwiona wstalam z lozka i zaczelam myslec jakim cudem ksiazka ktora mialam w reku jest na.polce a ksiazka ktora byla na polce wyladowala mi na glowie.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 1:34 pm

Kombinując co się stało wczoraj wieczorem mogłaś przypuszczać że ktoś był w twoim pokoju, ale twoje wątpliwości rozwiały się gdy spojrzałaś pod łóżko gdzie znajdowała się książka którą wybrałaś do czytania a na półce znajdowała się bardzo podobna lecz inna. Najwidoczniej obrywając książką która się przewróciła twoja spadła pod łóżko.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 1:40 pm

Teraz musialam przeprosic chlopaka. pierwsze co jak wstalam poszlam do lazienki zobaczyc w jakim stanie rozwoju jest guz a nastepnie udalam sie do kuchni i zaczelam robic sobie kanapki zastanawiajac sie jak zaczac rozmowe.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 1:44 pm

Na twoje szczęście guz był nie duży jeden dzień wystarczy by znikł. Gdy weszłaś do kuchni Marcus zmywał już po sobie naczynia po czym usiadł przy stole kuchennym. Znalazłaś już swoją książke? W głosie chłopaka nie dało się usłyszeć gniewu czy też żalu do ciebie.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 4:24 pm

Yhym. tylko tyle przeszlo mi przez gardlo. Wzielam sobie jablko.i.poszlam do pokoju. Glupio mi bylo.woec wole narazoe.unikac konfrontacji z nim.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimePon Kwi 22, 2013 6:09 pm

Nawet nie zdążyłaś wejść z powrotem do swojego pokoju a znów odezwał się głos z głośników. Wszyscy uczniowie którzy nie ukończyli treningu proszeni są o stawienie się na sale gimnastyczną. Marcus momentalnie minął cię na korytarzu nim wyszedł powiedział że poczeka na zewnątrz mieszkania.
Powrót do góry Go down
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitimeWto Kwi 23, 2013 4:15 am

jeszcze? pokrecilam glowa po czym szybko sie ubralam. Nawet jakbla nke zdazylam zjesc. No coz. Zalozylam dzinsy z kieszeniami ala bojowki, tshirt i bluze. Na szybkosci umylam zeby. Zeszlo mi sie z 3minuty. Gdy wyszlam na korytarz pierwsze co to przeprosilam chlopaka.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Być jak James Bond   Być jak James Bond - Page 8 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Być jak James Bond
Powrót do góry 
Strona 8 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage! ::  :: << Mistrzowie Rozgrywek >> :: Bez Mistrza Gry-
Skocz do: