Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

Liczba postów : 514
Na forum od : 18/03/2013

Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimePon Kwi 15, 2013 3:45 pm

Chłopak chwilę myślał przy wyjściu ale nie wyglądało na to by coś wymyślił.
Nie mam pomysłu gdzie pójść może ty masz jakiś pomysł?
Miałaś szanse narysować tę ich atrakcję turystyczną choć to mogło się skończyć wzięciem udziału w tej atrakcji.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

Liczba postów : 117
Na forum od : 06/04/2013

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimePon Kwi 15, 2013 3:50 pm

- Hm, ja bym chętnie poszła narysować ten tunel zakochanych - stwierdziłam.
Przekartkowałam mój szkicownik i odnalazłam rysunek z Darkrai, który powalał Ursaringa. Pokazałam go Drake'owi.
- Kilka miesięcy temu Darkrai mnie uratował - powiedziałam. - Cóż, lubię rysować różne rzeczy, miejsca i osoby, bo fajnie jest później przeglądać i sobie o wszystkim przypominać - wyjaśniłam krótko.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimePon Kwi 15, 2013 4:32 pm

Chłopak patrzył na twoje rysunki, widać było że mu się podobają.
Znakomicie malujesz powinnaś zostać artystą. Choć za mną pokaże ci gdzie jest ten tunel, mam nadzieje że nas w to nie władują bo słyszałem że ten tunel robi z ludzi na serio zakochanych.
Idąc za Drakiem doszłaś do czegoś w rodzaju tunelu miłości z wesołych miasteczek niby nic ciekawego ale jednak miejsce miało swój urok.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimePon Kwi 15, 2013 4:38 pm

- Dzięki... - uśmiechnęłam się na jego komentarz do moich rysunków.
Jak dotarliśmy na miejsce to rozejrzałam się wokoło zaciekawiona. Jest tu naprawdę przyjemnie. Dobrze, że zdecydowałam się tu przyjść, by namalować to miejsce...
- Hah, niby kto miałby nas władować? - zaśmiałam się.
Znalazłam sobie dogodne miejsce i zabrałam się za rysowanie. Później też się spytam Drake'a czy mogę go narysować...
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeWto Kwi 16, 2013 4:15 am

Chłopak zgodził sie byś go później narysowała, udało ci się skończyć rysunek gdy brałaś się się by zacząć szkicować chłopaka ale przerwała ci taka oto postać Klik.
-Witajcie młodzieży, wejdźcie do tunelu, róbcie to co tabliczki każą, poznajcie swe uczucia.

Nie zdążyłaś nic powiedzieć a razem z Drakiem znaleźliście się przy tunelu a dziwna postać wepchnęła was do łódki.
-Róbcie to co tabliczki każą.
Przy okazji Drake odpowiedział ci na poprzednie pytanie.
-O tej typek miałby nas w to władować.
Płynąc łódką mijaliście tabliczki z różnymi napisami na początku chłopak je olewał ale chyba z nudów zaczął się bawić w tą dziwną gre bo przy tabliczce podnieście ręce on rzeczywiście je podniósł. Dopłynęliście do tabliczki Chłopak przytula dziewczyne Drake był lekko zmieszany ale po chwili wykonał tą czynność i przytulił cie.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeWto Kwi 16, 2013 4:33 am

Zdziwiło mnie pojawienie się tej osoby. Jeszcze bardziej zdziwiło mnie to, że tak po prostu wepchnie nas ona na łódkę i znajdziemy się w tym tunelu. Dziwne to... Patrzyłam na te tabliczki. Nie miałam z początku zamiaru nic robić, ale zdziwiłam się, kiedy Drake podniósł ręce, a kiedy mnie przytulił... Byłam wręcz czerwona jak pomidor. Co jak co, ale nie spodziewałam się, że on to zrobi. Nie wiedziałam w obecnej chwili co zrobić w takiej sytuacji, ale cóż... Jedyną drogą teraz chyba będzie podążanie za wskazówkami z tabliczek.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeWto Kwi 16, 2013 4:58 am

Chłopak również zrobił się czerwony gdy cie przytulił ale w mniejszym stopniu od ciebie gdy pojawiła się na horyzoncie tabliczka Panie ściągają koszulki chłopak spalił raka na twoje szczęście zaraz pod nią była kolejna tabliczka Upss nie ta tabliczka. Ktoś kto robił ten tunel miał nie po kolei w głowie, spokój miałaś tylko przez chwile następna tabliczka głosiła Panie całują panów w usta. Chłopak tym razem nie zareagował myślał że to kolejny kawał.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeWto Kwi 16, 2013 9:43 am

Ten cały tunel był... Pokręcony. Pewnie nie bardziej, niż ten, kto w ogóle wpadł na pomysł zbudowania go. Jak zobaczyłam, że to ze ściąganiem koszulki to poczułam ulgę. To by była już przesada, ale przy tym "Panie całują panów w usta" już niestety nie było żadnej wzmianki, że to żart. Oczywiście mogłam tego nie robić... Spojrzałam zdezorientowana na Drake'a. W końcu pomyślałam, że co mi szkodzi i go pocałowałam. Cóż, bardzo ciekawe jak o na to zareaguje...
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 4:31 am

Chłopak był zdezorientowany nie wiedział co się dzieje, nie spodziewał się że go pocałujesz mogłaś zauważyć że zrobił się cały czerwony i próbował coś powiedzieć ale nie mógł wypowiedzieć ani jednego słowa. Gdy wypłynęliście z tunelu znów powitała was tamten dziwny "człowieczek" .
Witam witam lecz o zdrówko nie zapytam, swą podróż zakończyliście uczucia pogłębiliście.
Wręczył wam zdjęcie na którym całowałaś Drake.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 4:42 am

Teraz to ja zrobiłam się cała czerwona, na widok tego zdjęcia. Co jak co, ale tego totalnie się nie spodziewałam. Wzięłam jednak głęboki wdech i starałam się jakoś ochłonąć po tym wszystkim. Spojrzałam na Drake'a. On to dopiero był teraz w niezłym szoku... Zresztą ja na widok tego zdjęcia też.
- Ekhm, no to... Może już chodźmy w dalszą drogę, co? - spytałam, nie wiedząc zbytnio co mam powiedzieć w takiej sytuacji.
Tak więc na odchodnym powiedziałam "człowieczkowi" do widzenia i poszłam razem z chłopakiem...
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 5:02 am

Chłopak to był raczej zszokowany twoim pocałunkiem a nie zdjęciem a nawet zatrzymał je dla siebie chwając je pod płaszczem. Chłopak przytaknął ci i znów ruszyliście w dalszą podróż.
Chyba możemy po takiej atrakcji opuścić miasto?
Poprawiłaś tym całowaniem chłopakowi humor bo cały czas się uśmiechał. Z kierowaliście się do wyjścia z miasta.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 5:06 am

- Tak... - odpowiedziałam chłopakowi.
Tak więc ruszyłam z chłopakiem w kierunku wyjścia z miasta. Mówił, że są tutaj silne pokemony, trzeba będzie uważać, żeby znowu nas jakieś nie goniły. Ogółem też byłam bardzo zadowolona i w świetnym nastroju. No i zachował dla siebie zdjęcie... Bardzo ciekawie, a ja byłam szczęśliwa, że go wtedy spotkałam.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 5:57 am

Wychodząc z miasta trafiliście znów do lasu, przez dłuższy czas nic się nie działo ale wreszcie spotkałaś takiego oto poka Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 216teddiursa wreszcie miałaś swoją szanse na łapanie pokemona. Lecz Drake miał co do tego złe przeczucia.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 1:27 pm

Spojrzałam zdziwiona na pokemona.
- O, Teddiursa... - powiedziałam.
Zeskanowałam niedźwiadka pokedexem. Zerknęłam na Drake'a. Po chwili jednak coś sobie przypomniałam... Czy przypadkiem wyższą formą Teddiursy nie jest Ursaring? Jak rodzic tego pokemona znajduje się gdzieś w pobliżu i zaraz tu nadciągnie to będziemy mieć przekichane w najgorszym tego słowa znaczeniu.
- Co jak co, ale w pobliżu może być jakiś wkuurzony Ursaring - mruknęłam.
Zaczęłam się wycofywać, żeby później pójść bardziej okrężną drogą.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 1:45 pm

Cytat :
Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 216teddiursa
NazwaTeddiursa Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 Male
Typ Normalny
Poziom 5
Ataki Covet, Scratch, Leer, Lick Fake Tears
Atak Sp.0%
Zdolnosc Quick Feet
Wykrakać potrafisz wiele rzeczy a szczególnie kłopoty, gdy tylko zaczęłaś się cofać dotknęłaś plecami jakiegoś futra bez obracania mogłaś stwierdzić że za tobą jest mamusia malca i nie była w dobrym nastroju. Drake złapał cie za rękę i w cisną do jakiejś głębokiej dziury w pniu drzewa, otwór przez który cie wrzucił był za mały by Ursaring sie zmieścił więc byłaś bezpieczna ale chłopaka koło ciebie nie było.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeSro Kwi 17, 2013 1:49 pm

Teraz to byłam przerażona. Większego szoku nie mogłam mieć niż wtedy, kiedy nagle poczułam futro tego pokemona. Gdy Drake wcisnął to tego pnia, trochę się poobijałam, lecz bardziej mnie martwiło... Co z nim? Jeśli ta wkurzona mamuśka go dopadła to... po nim. Byłam sparaliżowana strachem i nogi miałam jak z waty. Spróbowałam się ostrożnie wychylić, chociaż nie wiedziałam czy to właściwe. Ba! To było bardzo niewłaściwe, dużo ryzykowałam. Jak tylko bym zauważyła coś podejrzanego to porzucam swoje plany. Znowu Ursaring, mam szczęście do tych miśków...
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeCzw Kwi 18, 2013 3:53 am

Przy próbie wychylenia się ujrzałaś że Ursaring czegoś szukał ale gdy cie zobaczył szybko się znów ukryłaś.Przez krótką chwile nic nie słyszałaś jakby świat zamarł, jednak po chwili do twojej kryjówki wsunęła się czyjaś ręką chcąca cie najwyraźniej wyciągnąć. Po rękawie poznałaś że to był Drake.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeCzw Kwi 18, 2013 4:15 am

Gdy zobaczyłam Ursaringa, szybko się schowałam. Bardzo się bałam, znowu zjawił się taki pokemon, który bez kłopotu powaliłby człowieka jednym ruchem łapy. Gdy zobaczyłam rękę Drake'a, odetchnęłam z ulgą. Czyżby ten Ursaring sobie poszedł? Tak więc z pomocą chłopaka wyszłam z tego pnia, zresztą najprzyjemniejsze miejsce to nie było... Gdy byłam już na zewnątrz, od razu przytuliłam się do chłopaka. Co jak co ale strasznie się o niego martwiłam...
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeCzw Kwi 18, 2013 4:45 pm

Gdy wyszłaś z kryjówki ujrzałaś powalonego pokemona i Draka któremu nic się nie stało. Bardziej od od powalonego Ursaringa mogł cie zdziwić fakt że z cienia Chłopaka wychodził Darkrai. Pokemon chwile ci się przyglądał po czym znikł w cieniu Drake.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeCzw Kwi 18, 2013 4:51 pm

Patrzyłam zdziwiona to na Drake, to na Darkrai, który po chwili schował się w cieniu chłopaka.
- Hm, ale jak to? Mówiłeś, że nie masz nic wspólnego z tym pokemonem - zdziwiłam się i to bardzo.
Teraz to było dopiero... Dziwnie. Czekałam na odpowiedź chłopaka i jakieś wyjaśnienia. Cóż... Chyba nie był ze mną do końca szczery...
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeCzw Kwi 18, 2013 5:23 pm

Chłopak stał i patrzył na ciebie zastanawiając się co ci powiedzieć, minęła chwila ale Drake się w końcu odezwał.
Każdy ma jakieś tajemnice, to jest moja. Darkai ukrywa się w moim cieniu od paru lat nie wiedziałem czy moge ci zaufać by ci o tym powiedzieć.
Mogłaś się domyślić że takiej tajemnicy nie można powiedzieć pierwszej lepszej osobie do to obróci się przeciw tobie.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeCzw Kwi 18, 2013 5:25 pm

Zamyśliłam się. Po chwili westchnęłam i kiwnęłam głową.
- Oki, rozumiem - powiedziałam.
Podrapałam się po policzku. A więc Darkrai cały czas był w cieniu Drake'a? To mnie zaskoczyło. Też w obecnej chwili nie wiedziałam zbytnio co więcej powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeNie Kwi 21, 2013 12:08 pm

I znów nastała głucha cisza oboje byliście zakłopotani co powiedzieć. Poczułaś na sobie czyjś wzrok ale to nie był Drake, przez chwile się rozglądałaś i znalazłaś swojego obserwatora a był nim Darkrai który wpatrywał się w ciebie z cienia chłopaka.
Powrót do góry Go down
IronMan
Początkujący trener
IronMan

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeNie Kwi 21, 2013 12:13 pm

Popatrzyłam się na Darkrai.
- Cześć, Darkrai. Dziękuję za ratunek wtedy przed Ursaringiem... No i teraz - powiedziałam do pokemona.
Cóż, skoro Drake też nie wiedział zbytnio co mówić to może ja zagadam coś...
- Emmm... To idziemy dalej? - spytałam po chwili chłopaka. - Ten Ursaring pewno zaraz się ocknie... - lepiej powiedzieć cokolwiek, niż nic.
Powrót do góry Go down
Czacha350
Będę mistrzem!
Czacha350

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitimeNie Kwi 21, 2013 1:40 pm

Darkrai nie zrobił nic tylko siedział w cieniu chłopaka i przyglądał ci się dalej jakby starał się przypomnieć sobie kim jesteś.
W sumie nie mamy nic innego do roboty a ona na pewno długo nie pośpi więc lepiej znikajmy stąd.
Chłopak chwycił cie za ręke i odciągnął od leżącego pokemona który dość szybko znikł wam z oczu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan   Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan - Page 3 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Koszmary na ratunek ~ Gra IronMan
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» KP IronMan
» Box IronMan
» Bank IronMan
» Safari IronMan
» Test IronMan

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage! ::  :: << Mistrzowie Rozgrywek >> :: Bez Mistrza Gry-
Skocz do: