| ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bastet Będę mistrzem!
Liczba postów : 426 Na forum od : 18/03/2013 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Pon Kwi 15, 2013 4:11 pm | |
| dziewczyna tylko na te slowa przytulila sie do ciebie i dala ci buziaka w policzek. to chyba na tyle z wolnosci. gdy plyneliscie, a raczej ty plynales, dziewczyna ci to skitecznie uniemozliwiala zaslaniajac ci oczy i podtapiajac cie. brzeg jakos sie nie przyblizal. | |
|
| |
Simonides Początkujący trener
Liczba postów : 50 Na forum od : 19/03/2013 Skąd : Centrum
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Pon Kwi 15, 2013 4:38 pm | |
| Rozumiem, że zabawa dziś na całego:) - Paula trzymaj się mocno, bo teraz biegniemy ku brzegowi. Szybko!! Teraz jedziemy do przodu, i mocno staram się biec jak najszybciej się udaje mi i lecę przed siebie. Staram się wybierać ruchy tak by było mi jak najłatwiej poruszać się z Paulą na plecach. A buziak w policzek dość mnie zaskoczył, ale nic, to przecież coś miłego | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Sro Kwi 17, 2013 4:38 am | |
| w wodzie biegniesz i lecisz xd? zdecyduj sie :3 _______ dziewczyna skutecznke ci to unkemozliwiala. starczylo ze rozlozy rece i juz zaczales sie meczyc poniewaz byl woekszy opor wody. do tego zaczela cie smyrac w ucho. | |
|
| |
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Sro Kwi 17, 2013 4:01 pm | |
| Postanawiam więc chwilę postarać się pobawić, skoro Paula jest tak wesoła. Kiedy Tylko złapię większy wdech to zanurzam się i staram się obrócić w wodzie, a następnie zacząć... Łaskotać Paulę. - Tajna technika rozpraszania Shaolin! Atak 1000 łaskoczących palców. W sumie daję sobie trochę luzu, bo pokemon jednak to jednak sprawa drugorzędna, kiedy można spowodować uśmiech kobiety | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Czw Kwi 18, 2013 5:18 am | |
| Gdy zaczels ja.laskotac ciewczyna zaczela kopac niestety ciebie trafiajac. miala okropne laskotki a tobie zapowiadal sie okropny siniak. trafila cie w zebra wiec przez chwile straciles dech ale dziewczyna szybko zareagowala i zlapala cie pod pachy nim zdazyles sie zanurzyc. zaczela plynac w strone brzegu ciebie holujac. jak przez mgle mogles uslyszec jak ciebie przeprasza. | |
|
| |
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Sob Kwi 20, 2013 9:11 am | |
| - Nic się nie stało, wszystko okey... Bełkot mam nadzieję, został zrozumiany, ale no nic, sam się prosiłem o cios. Kto by pomyślał, że taka dziewczyna ma tyle pary w nogach, ale to fajnie, widać że jak coś będziemy mogli się bronić. Teraz tylko staram się jakoś ocknąć i nie wiercę się, gdyż to przeskadza w holowaniu. Nie lubię być holowanym, bo to takie głupie uczucie. | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Nie Kwi 21, 2013 4:37 pm | |
| Dziewczyna wyciagnela cie na brzeg gdzie stal Elekid i kleknela przy tobie patrzac na ciebie uwaznie. Okazalo soe ze.bedziesz mial sporego siniaka a tak poza tym chyba nic.ci nie jest. W oczach dziewczynu dalo sie zauwazyc troske jak i strach ze cos ci zrobila. | |
|
| |
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Nie Kwi 21, 2013 5:37 pm | |
| Spokojnie podszedłem do sprawy i z uśmiechem na ustach zacząłem lekko żartować: - Pani ratownik spisała się na medal, a niech taka piękna kobieta się nie martwi, bo to nie ładnie się martwić, a jak nie ma uśmiechu to troszkę tak niekoniecznie, więc... Raz, dwa Trzy - Smile:) Staram się uspokoić Paulę, aby wiedziała, że nic mi nie jest poważnego. | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Pon Kwi 22, 2013 3:45 am | |
| Dziewczyna w pewnym momemcie nie wytrzymala i sie zasmiala. Spojrzala na ciebie czule i wyciagbela reke by ci pomoc wstac. przepraszam za tego kopa. Troche sie trenowalo koedys. | |
|
| |
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Pon Kwi 22, 2013 3:00 pm | |
| - No właśnie poczułem, ale no nic - uśmiechnąłem się i szybko postarałem się podnieść - także widzę, że jesteś wesoła, a to dobrze rokuje. A powiem Ci dodatkowo, że powiedziałaś, że możemy się coraz lepiej poznać. A tak wgl tam w oddali były jakieś pokemony. Widziałaś może co to było? | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Wto Kwi 23, 2013 4:44 am | |
| Przy podnoszeniu lekko sie zachwilales wiec dziewczyna zlapala cie w pasie jadnak gdy stanales na nogi szybko cie puscila rumieniac sie. Grzebiac stopa w piasku powiedziala Owszem. A czego poszukujesz? spytala patrzac na koniec ci w oczy bez powodu bym ci tego nie pokazywala. Pomyslales? | |
|
| |
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Wto Kwi 23, 2013 6:42 pm | |
| - Dziękuję za to, że chcesz mi, pomóc. Mówię to i szybko przytulam się lekko do Pauli, co by okazać wdzięczność. Bo w sumie to miła dziewczyna jest, pomocna, sympatyczna. Po wyjściu z uśkisku przyjaźni mówię: - Fajnie jest spotkać takich ludzi jak Ty. A teraz jeśli to Oshawott, to jak się szybko tam dostać... | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Sro Kwi 24, 2013 1:58 am | |
| Dziewczyna na twoj gest zarumienila sie i gdy tylko sie odsunales odwrocila twarz tak abys tego nie widzial. no to chodzmy. i poszla dookola jeziora do miejsca w ktorym pokazaly sie owe pokemony uprzednio zbierajac swoje rzeczy z ziemi. | |
|
| |
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Sro Kwi 24, 2013 4:04 pm | |
| - Okey, lecimy. Staram się pozbierać wszystko i dać Elekidowi znak, że trzeba ruszyć swój tyłek w troki i czas na poszukiwania pierwszego kroku który umożliwi mi kolejne starania o tytuł Członka Reprezentacji Narodowej i inne takie. - Paula, poczekaj chwilę jeszcze, chodźmy ciut wolniej. Kopniak jeszcze działa. | |
|
| |
Bastet Będę mistrzem!
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ Czw Kwi 25, 2013 1:24 am | |
| Elekid widzac zamieszanie sam podszedl do was przez co twoje znaki.byly bez uzyteczne. Dziewczyny slyszac jak ja prosisz by zwolonila momentalnie stanela i czekajac na ciebie odwrocila glowe w przeciwnym koerunku bylebys nie.zobaczyl wyrazu jej twarzy. Gdy juz sie zrownaliscie dziewczyna wziela cie za reke a wyraz twarzy miala jak... Dziewczyna na randce,al a tak serio, niby byla bez wyrazu ale jednak usmiech sie czail w kacikach ust jednakze oczy miala smutne. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ | |
| |
|
| |
| ~*~ Niczym sensej - gra Simonides ~*~ | |
|