Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

O Mistrzu Gry

Go down 
AutorWiadomość
Bastet
Będę mistrzem!
Bastet

Liczba postów : 426
Na forum od : 18/03/2013

O Mistrzu Gry Empty
PisanieTemat: O Mistrzu Gry   O Mistrzu Gry I_icon_minitimeCzw Kwi 11, 2013 7:48 am

~WSTEP~
Jestes moim graczem? Bingo! Chcesz zostac moim graczem? Milo, ale wpierw dowiedz sie czegos.

~KIM JESTEM?~
Jestem Paula, znana jako Laureline w swiecie pbf.

~CO LUBIE?~
Lubie zaskoczenia, poniewaz sama zaskakuje. Dowod? Gra Czachy. Oczywiscie nie nawidze histori typu ''Przybylem. Zobaczylem.'' i gier z dennym celem typu ''Zdobyc wszystkie legendy itp.'' Owszem troche gry prowadzone przeze mnie sie ''ciagnal'' ze wzgledu na to ze dlugo sie zdobywa cel i lubie fabule. W historiach ktore lubie czytac wole jak panuje tajemniczosc oraz rozwiazywanie zagadek. Masz cos takiego? Zapraszam.

~CZESTOTLIWOSC ODPISOW~
I to jest ciekawe. Wiele osob sie mnje o to pyta. Odpowiadam... Hym... Czesto! Wrecz bardzo ale to zalezy od Ciebie. Mam ze swoimi graczami opracowany system. Polega on na informowaniu sie nawzajem. Na zasadzie, ze ja odpowiem to inforumje gracza zas gracz jak odpowie informuje mnie. Jesli tej drugiej czesci nie ma nie licz ze odpowiem natychmiastowo.

~KIEDY JESTEM~
Na forum w kazdej chwili zalezy czy ktos mnie poinformuje o tym ze jest odpowiedz na gg (44016072), wtedy odpowiem w przeciagu max 30 minut (jesli jestem dosteona). Na gadu mozna mnie zlapac od poniedzialku do piatku od 7.00 do ~17. W niedziele wcale, chyba ze mam dobry hukor badz mam referat do zrobienia.

~WIECEJ PYTAN?~
Pisz pod spodem badz na gadu 44016071. Tylko blagam... Piszesz na gady? PODPISZ SIE!! Nie odpowiadam na anonimowe wiadomosci.
Powrót do góry Go down

O Mistrzu Gry
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Sandstorm. Pokemon PBF - Storm is rage! ::  :: << Mistrzowie Rozgrywek >> :: MG Bastet :: Starożytny Świat-
Skocz do: