Berry Początkujący trener
Liczba postów : 64 Na forum od : 23/03/2013
| Temat: KP z Lazure xD Pią Kwi 05, 2013 2:53 pm | |
| - Cytat :
- Marlena:
Rassen:
Wiek: 15 Lokalizacja: Kanto -> ? Tytuły: Newibie Trainer, Rookie Trainer, Advance Trainer, Easy Lover Przedmioty: PokeDex, PokeNav, Antidote, Super Potion, Aweaking, Revive, 2 Safari Ball, woreczek na karmę do Safari TMz, HMz: ThunderBolt (2/3), Water Pulse (1/3), Rain Dance (2/3), Dark Pulse (1/3), Hyper Beam (1/3)
Odznaki: Wstążki: -
Poziom respektu: 3lvl. (25/340) Posiadane DNA: -
Swinub | | Poziom: 18 [95%] Natura: Radosna Ataki: Tackle, Odor Sleuth, Mud Sport, Powder Snow, Ice Beam, Blizzard, Rain Dance, Enudure
Roserade | | Poziom: 23 [95%] Natura: Pomocna Ataki: Absorb, Growth, Water Sport, Stun Spore, Uproar, Leech Seed, Posion Sting, Weather Ball, Mega Drain, Magical Leaf, Sweet Scent, Rain Dance, Sunny Day
Buizel | | Poziom: 18 [50%] Natura: Stanowcza Ataki: SonicBoom, Growl, Water Sport, Quick Attack, Water Gun, Pursiut, Swift, Rain Dance
Aipom | | Poziom: 13 [30%] Natura: Zadziorna Ataki: SonicBoom, Growl, Water Sport, Quick Attack, Water Gun, Pursiut, Swift, Rain Dance
Buneary | | Poziom: 18 [20%] Natura: Nieśmiała Ataki: Pound, Endure, Splash, Defense Curl, Foresight, Frustration, Ice Beam
Honchkrow | | Poziom: 15 [10%] Natura: Szybka Ataki: Peck, Asnotish, Pursiut, Haze, Steel Wing, Shadow Ball
Eevee | | Poziom: 15 [70%] Natura: Zdecydowana Ataki: Tackle, Tail Whip, Helping Hand, Shadow Ball
Glameow | | Poziom: 17 [20%] Natura: Zwinna Ataki: Fake Out, Scratch, Growl, Hypnosis, Shadow Claw, Shadow Ball, ThunderBolt, Faint Attack
Nidoking | | Poziom: 16 [95%] Natura: Agresywna Ataki: Peck, Growl, Double Kick, Posion Sting, Hyper Beam
Magby | | Poziom: 10 [0%] Natura: Wytrzymała Ataki: Smog, Leer, Smokescreen, Ember
Driflblim | | Poziom: 18 [0%] Natura: Pomocna Ataki: Constrict, Minimize, Astonish, Gust, Focus Energy, Payback, Weather Ball
Shijinka | | Poziom: 16 [0%] Natura: Płochliwa Ataki: Tackle, Camouflage, Growl, Sand Attack, Double Kick, Leech Seed, Faint Attack
Pachirisu | | Poziom: 11 [55%] Natura: Słodka Ataki: Growl, Bide, Quick Attack, Charm, ThunderBolt
Cherubi | | Poziom: 14 [0%] Natura: Rozważna Ataki: Tackle, Growth, Leech Seed, Helping Hand
Jako Gible'a. Pokemon wykluje się już za dwie strony! Tylko to nie jest taka mega-aktualna. Ale skład się mniej więcej zgadza ^ ^ | |
|
Wojas021 Feel like Rattata
Liczba postów : 210 Na forum od : 18/03/2013
| Temat: Re: KP z Lazure xD Pią Kwi 05, 2013 2:56 pm | |
| Ehh te pamietne czasy, szkoda, że kilku rzeczy się niezaarchiwizowało, ale cóż nie bylo nawet na to czasu, bo po zamknięciu nic nie pozostało co dobre ;[ | |
|
Berry Początkujący trener
Liczba postów : 64 Na forum od : 23/03/2013
| Temat: Re: KP z Lazure xD Pią Kwi 05, 2013 2:59 pm | |
| No tak, trzeba było pomyśleć o tym wcześniej XD Ja zapisałem sobie tą kartę, dlatego, że chciałem edytować jej wygląd i po prostu edytowałem ją dzięki BB-Code "na sucho" Mi też trochę szkoda, że nie zapisałem sobie też innych rzeczy, no ale cóż. W sumie zostały mi jeszcze jakieś taktyki z gymów i E4, regulamin areny z Lazure, regulamin DC z Lazure, jakieś materiały na konkurs koordynatorów i coś tam jeszcze | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: KP z Lazure xD | |
| |
|