Szkot Feel like Rattata
Liczba postów : 206 Na forum od : 18/03/2013 Skąd : Almia!
| Temat: Formularz nieobecności. Pon Mar 18, 2013 6:04 pm | |
| Wiadomo, że od czasu do czasu trzeba zrobić coś w normalnym życiu i przez ten czas może was nie być. Dlatego też wprowadzamy dział z nieobecnościami, coby przez przypadek nie usunąć konta kogoś, kto po prostu nie mógł wejść. Oto formularz zgłoszeniowy: - Kod:
-
[b]Konto:[/b] [b]Termin:[/b] [b]Powód:[/b] Nie musicie podawać powodu, jednak termin jest obowiązkowy. Piszemy w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez Szkot dnia Pią Mar 29, 2013 10:19 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Xerath Świeżynka
Liczba postów : 26 Na forum od : 10/04/2013
| Temat: Re: Formularz nieobecności. Pon Maj 06, 2013 12:07 pm | |
| Konto: Bastet Termin: ~26.05 jednak w mkedzy czasie raz na jakis czas w nocy wejdzie Powód: problemy z internetem.... (dzwonilam do Anglii i nie ma jak mi sie nastepny pakiet neta aktywowac w telefonie...)
Konto: Xerath Termin: nieokreślony Powód: brak czasu na cokolwiek
edit by ~Bastet | |
|
IronMan Początkujący trener
Liczba postów : 117 Na forum od : 06/04/2013
| Temat: Re: Formularz nieobecności. Wto Maj 07, 2013 4:44 pm | |
| Konto: Majusia13 Termin: od. 07.05 przez prawdopodobnie 2 miesiące Powód: brak dostępu do kompa | |
|
Ajra Początkujący trener
Liczba postów : 148 Na forum od : 18/03/2013
| Temat: Re: Formularz nieobecności. Sob Maj 11, 2013 6:10 pm | |
| Konto: Ajra Termin: od początku maja do końca świata i jeden dzień dłużej Powód: Oficjalnego podać nie mogę. Po prostu nie mogę o tym mówić. Kończę swoją przygodę z pbf-em na wieczność. Nie piszcie, możecie skasować mój numer.
Przepraszam jeżeli za długo z tym zwlekałam. Wszystko miało inaczej wyglądać. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Do widzenia! | |
|
Czacha350 Będę mistrzem!
Liczba postów : 514 Na forum od : 18/03/2013 Skąd : Przemyśl
| Temat: Re: Formularz nieobecności. Nie Maj 12, 2013 3:05 pm | |
| Konto: Czacha350 Termin: Od dziś do końca życia. Powód: Wypaliłem się z pomysłami oraz złapał mnie leń. Przepraszam moich graczy że tyle zwlekałem by o tym napisać. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Formularz nieobecności. | |
| |
|